Noubissi niet ontgoocheld met bankzittersstatuut: "Er wacht ons nu opnieuw een grote clash"

16 december 2019 07:13

Hoewel hij in vele wedstrijden een pak bleker voor de dag komt dan vorig seizoen, behield Marius Noubissi steevast het vertrouwen van zijn coaches en bleef hij ook populair bij de Beerschot-aanhang. In Westerlo zat de spits toch op de bank. De Kameroener viel wel gedreven in.

Noubissi legde zijn mindset uit toen hij kort voor het uur Placca kwam vervangen. "In de eerste helft zaten we bij momenten in moeilijkheden. Toen ik ben ingekomen, heb ik geprobeerd om iets bij te brengen. Ik heb niet kunnen scoren, maar dat is niet erg." 

Al bij al vond Noubissi het niet al te erg dat hij op de bank moest beginnen. "Ik was niet ontgoocheld dat ik niet aan de aftrap stond. Ik had hierover gesproken met de coach. Ik voelde me ook enigszins vermoeid, ik had een klein fysiek probleem." Wat betekent dat voor de volgende speeldag? "We gaan kijken hoe het op training loopt en dan zie ik wel of ik volgende wedstrijd kan starten."

'Clash' in Lommel

Dat zou de aanvaller wel graag willen, want in Lommel - dat slechts vier punten minder telt in de tweede periode - kan Beerschot weer een goede zaak doen. Net zoals in Westerlo. "Dit was een prima overwinning. Het is altijd goed als je de drie punten kan nemen, maar het is verre van afgelopen. Er wacht ons nu opnieuw een grote clash."

Kevin Vanbuggenhout

2e klasse \\ Westerlo \\ Beerschot
 
 
Reacties.