Anderlecht-huurling debuteert met heerlijk doelpunt en overwinning tegen Ndayishimiye in de Eredivisie

22 februari 2020 22:14

FC Emmen heeft zaterdagavond met 4-2 gewonnen van Willem II. Het werd een wedstrijd met een serieuze link met Anderlecht.

Bij de thuisploeg maakte Anderlecht-huurling Luka Adzic namelijk zijn debuut. De flankaanvaller mocht halverwege de geblesseerde Kerim Frei komen aflossen. Emmen stond op dat moment 1-0 voor.

Pol Llonch maakte kort voor het uur gelijk, maar Emmen reageerde meteen en stevig. Michael de Leeuw zorgde voor de 2-1 en één minuut later zorgde Adzic voor de 3-1 met een heerlijke knal. Emmen op rozen? Niet zo heel lang.

Na 72 minuten maakte Mike Trésor Ndayishimiye (ex-Anderlecht) van op elf meter de 3-2. Tien minuten voor tijd besliste Sergio Peña de wedstrijd door er 4-2 van te maken.