Vanmechelen wint Belgenduel van Biesmans en Yüceil, wat gebeurde er op zaterdag op de Europese velden?

22 februari 2020 17:06

Op de Europese voetbalvelden stonden ook in het damesvoetbal opnieuw heel wat interessante wedstrijden op het programma.

Op vrijdagavond was er al een duel in de finale van de Eredivisie Cup tussen Twente (Vanmechelen) en PSV (Biesmans, Yüceil - beiden in de basis).

Het werd een overwinning voor Davinia Vanmechelen, die halfweg de tweede helft inviel en wat later de strafschopfout die de 4-0 inleidde deed veroorzaken. De Lampenclub maakte in de blessuretijd er wel nog 4-2 van, waardoor de terugwedstrijd volgende week spannend blijft.

Italië

Zaterdagmiddag stond in Italië een duel op het programma tussen het Internazionale van Ella Van Kerkhoven en Bari. Het duel eindigde op een 2-2 gelijkspel.