Kabasele slaat terug na kritiek op sociale media: "We krijgen elke week één injectie met COVID-19"

24 mei 2020 09:20

De Premier League wil herstarten, maar daar zijn niet alle spelers blij mee. Watford-kapitein Troy Deeney wil liever niet herbeginnen om familiale redenen, maar daar kreeg hij kritiek op van een Premier League-fan. Christian Kabasele schoot zijn skipper te hulp.

“Mijn zoon is vijf maanden oud en kampt met ademhalingsproblemen. Ik heb geen zin om naar huis te komen en hem in gevaar te brengen”, aldus Deeney. Een criticaster legde op Twitter de link met de degradatieproblemen van Watford en haalde uit: 

“Ik heb nog nooit echt een mening gehad over Watford voor dit alles, maar ze hebben zich doorheen deze situatie verachtelijk gedragen”, klinkt het bij Neil Peter. “Hun tactiek om degradatie te vermijden, is ridicuul. Ik zou me schamen als ik een Watford-supporter was.”

Kabasele reageerde ironisch:  “Laat me onze tactiek uitleggen. We krijgen elke week één injectie met COVID-19. Daarbij trekken we een strootje om te bekijken welke speler of staflid het virus krijgt zodat we zeker nooit meer hoeven te spelen dus degradatie vermijden.”

Johan Walckiers

Premier League \\ Watford
 
 
Reacties.