'Na Ziyech moeten Werner en Chilwell volgen en dus zet Chelsea waslijst aan spelers op de transferlijst, waaronder Michy Batshuayi'

06 juni 2020 23:54

Chelsea trok met Hakim Ziyech al een grote naam aan en wil met Timo Werner en Ben Chilwell nog enkele miljoenentransfers afronden, maar daarvoor moeten er wel wat spelers verkocht worden.

Om het geld toch enigszins te recuperen heeft Chelsea heel wat namen op de transferlijst gezet. Op dat lijstje van potentiële vertrekkers ook Michy Batshuayi. 

De Rode Duivel zag dit jaar Tammy Abraham zichzelf opwerpen als eerste spits van Chelsea en met de mogelijke komst van Timo Werner zou Batshuayi helemaal op het achterplan verdwijnen. De spits zal aankomende zomer dan ook op zoek gaan naar een nieuwe club, waar hij minuten kan maken voor het aankomende EK.

Naast Batshuayi mogen nog heel wat grote namen vertrekken bij de club. Moest Chilwell komen, dan zou Chelsea zowel Marcos Alonso als Emerson naar Italië laten vertrekken. Juventus wil de Italiaan, terwijl de Spanjaard naar Inter kan.

Ook Kurt Zouma, Tiemoue Bakayoko en Davide Zappacosta mogen de club verlaten. De laatste twee werden afgelopen seizoen al verhuurd. Een transfer die wel al zeker is, is die van Alvaro Morata. De Spanjaard maakt na zijn uitleenbeurt definitief de overstap naar Atlético Madrid.

Jens Nimmegeers

Premier League \\ Chelsea
 
 
Reacties.