🎥 Beloften van Anderlecht halen het, met Anthony Vanden Borre in de basis, van Standard na heerlijk doelpunt van Arnstad

28 september 2020 22:33

De U21 van Anderlecht stonden deze avond tegenover de U21 van Standard. Na een aangename wedstrijd haalde Anderlecht het mer 3-2. Bij de thuisploeg stond Anthony Vanden Borre in de basis en maakte Arnstad een heerlijk doelpunt.

Deze avond speelde de U21 van Anderlecht thuis tegen de U21 van Standard. Bij de rust stond de 3-2 eindstand al op het bord. De Wilde, El Hadj en Arnstad zorgden voor de doelpunten van de thuisploeg.

Er waren tijdens deze wedstrijd enkele opvallende zaken. Zo stond Anthony Vanden Borre voor het eerst in de basis in een officiële wedstrijd bij Anderlecht sinds zijn terugkeer en Arnstad zorgde net voor de rust op een heerlijke manier voor de 3-2. U kan zijn doelpunt hieronder bekijken.