🎥 Lukaku legt er twee in het mandje (1 al na 28 seconden) en deelt het Benevento van Foulon stevige tik uit

30 september 2020 20:04

Ook op woensdag wordt er gevoetbald in de Serie A. Er stonden drie wedstrijden op het programma, waarvan een duel met twee Belgen: Benevento - Inter Milaan.

Bij Inter begon Romelu Lukaku tussen de lijnen en dat zullen Filippo Inzaghi en zijn manschappen geweten hebben. Al na 28 seconden stond Benevento met 0-1 in het krijt. Na 28 minuten tekende de Rode Duivel ook voor de 0-3.

Meteen na de rust, het stond toen al 1-4, kwam Daam Foulon (ex-Waasland-Beveren) tussen de lijnen bij de promovendus, maar hij kon het tij niet mee doen keren. Lautaro Martinez kwam Lukaku aflossen na 65 minuten en hij scoorde de 1-5. Eindstand 2-5.

In de andere partij met aftrapuur 18u won Spezia met 0-2 op het veld van Udinese. Bij de thuisploeg stonden ex-Anderlechtspelers De Maio en Okaka tussen de lijnen. Galabinov scoorde tweemaal.