UPDATE - OFFICIEEL: STVV heeft tweede speler van Inter Milaan te pakken

01 oktober 2020 17:05

Sint-Truiden slikte het op twee na hoogste aantal tegendoelpunten in de Jupiler Pro League en kijkt uit naar een extra verdediger. Die lijkt het nu ook gevonden te hebben bij... Inter Milaan.

De Kanaries staan dicht bij een huurovereenkomst met Inter Milaan en speler Georgios Vagiannidis, meldde Het Belang van Limburg donderdagochtend. De 19-jarige rechtsachter ligt nog maar sinds 1 september onder contract bij de Nerazzurri, maar mag eerst elders ervaring opdoen.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

16.02.20 Μια μέρα που δεν θα ξεχάσω ποτέ μου☘️

Een bericht gedeeld door George Vagiannidis (@george_vagia) op

Dat zal de Griek dus bij Sint-Truiden doen. Hij is een jeugdproduct van Panathinaikos en kwam een keer uit voor het eerste elftal. Hij speelde een uur als rechtsmidden tegen Panetolikos. De match werd met 3-1 gewonnen en Vagiannidis scoorde én gaf een assist bij zijn debuut.

Colidio

Vagiannidis komt overigens een tweede Inter-speler tegen bij de Kanaries. Facundo Colidio wordt voor het tweede jaar op rij gehuurd van de club van Romelu Lukaku. 

UPDATE 17u05: "De 19-jarige Griek Georgios Vagiannidis is een Kanarie. De jonge rechtervleugelverdediger komt op huurbasis over van Internazionale", maakte STVV het nieuws officieel.

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ Serie A \\ STVV \\ Inter Milaan
 
 
Reacties.