Real Sociedad is de fiere leider in La Liga dankzij onder meer een doelpunt van Adnan Januzaj

18 oktober 2020 23:18

Er staat voorlopig een verrassende ploeg aan de leiding in La Liga. Real Sociedad haalde het deze avond met 0-3 van Real Betis en daardoor staan ze, samen met Villarreal, op de eerste plaats met 11 op 18.

De wedstrijd tussen Real Betis en Real Sociedad ging goed over en weer, maar net voor de rust kwamen de bezoekers wel op voorsprong na een doelpunt van Portu. In de tweede helft ging Real Sociedad op haar elan verder en zouden ze de score nog uitdiepen.

Eerst zorgde Oyarzabal via een vrije trap voor de 0-2 en in het slot mocht invaller en Rode Duivel Adnan Januzaj de 0-3 eindstand op het bord zetten. Door deze overwinning staat Real Sociedad dus samen met Villarreal aan de leiding met 11 op 18. Real Betis staat op de zevende plaats met 9 op 18.