Analist zag geen topkandidaat voor play-off 1 aan het werk tijdens Beerschot-Anderlecht

23 november 2020 10:36

Beerschot draait na 13 speeldagen nog steeds mee in de bovenste regionen van het klassement. Door de zege tegen Anderlecht volgen de Kielse Ratten op een puntje van leider Club Brugge.

De promovendus staat momenteel op een plaats die recht geeft op play-off 1. Binnen 21 speeldagen, na de reguliere competitie, is Beerschot uit die top-4 verdwenen denkt analist Patrick Goots.

"De manier waarop Beerschot Anderlecht zonder veel problemen opzij zette, is toch knap. Dat enthousiasme en die drang om minstens één keer meer te scoren dan de tegenstrever, gekoppeld aan een slimme coach en jong talent: het werkt. We gaan nog veel mooie dingen zien van dit Beerschot", loofde Goots de prestatie van de Mannekes bij Gazet van Antwerpen.

Maar een ploeg die play-off 1 haalt zag hij naar zijn inschatting niet aan het werk. "Als de eerste zes plaatsen goed waren voor play-off 1 had ik Beerschot wel bij de topkandidaten voor PO1 gezet. Maar nu bij de eerste vier plekken eindigen? Nee, dat denk ik niet. Ook dit Anderlecht is géén topclub en zeker geen kandidaat voor play-off 1", aldus Goots.

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Beerschot
 
 
Reacties.