Tankt Antwerp vertrouwen voor cruciaal Europees duel of pakt OHL weer de scalp van een topclub?

30 november 2020 11:00

De afsluiter van speeldag 14 is een partij waarbij Oud-Heverlee Leuven op gelijke hoogte kan komen van Royal Antwerp FC. De mannen van Marc Brys verloren dit seizoen nog niet van een topclub. Ivan Leko en de zijnen willen puntenverlies vermijden in de aanloop naar hun Europese opdracht.

Met veel vertrouwen de wedstrijd op donderdagavond tegen Ludogorets tegemoet gaan; dat is het doel voor Antwerp tegen Oud-Heverlee Leuven. Een zege in de competitie zou bovendien ook deugd doen na een 2 op 9 tegen Anderlecht (1-0), Standard (1-1) en Oostende (1-1).

OHL pakte na de knappe zege tegen Club Brugge 1 op 6 en wil ook met een driepunter aanknopen. Hun ongeslagen status tegen de topclubs -Anderlecht (2-2), Standard (1-0), Gent (2-3) en Genk (1-1)- is ronduit indrukwekkend.

Selectienieuws

Ivan Leko kan nog niet rekenen op Birger Verstraete. Guy Mbenza is er voor de eerste keer bij. Bij Oud-Heverlee Leuven zijn Duplus, Kehli, Osabutey, Schuermans en Tshimanga afwezig.

Gaat OHL nog eens stunten tegen een topclub? Zet bij betFIRST 50 euro in op een zege van OHL en krijg 300 euro terug bij een geslaagde bet!

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ Antwerp \\ OH Leuven
 
 
Reacties.