Genk houdt het been stijf tot frustratie van Franse topclub: "Hij staat nog steeds op onze lijst maar ze vragen te veel geld"

05 december 2020 13:56

Joakim Maehle baalde als een stekker toen hij vernam dat zijn transfer naar Olympique Marseille aan het einde van de vorige transfermercato niet doorging. Hij aast nog steeds op een transfer en ook de interesse vanwege Marseille is niet weg...

Joakim Maehle liet zich openlijk uit over zijn gemiste transfer, maar liet daar op het veld weinig tot niets van merken. Hij gaf ook aan dat hij in de winter nog steeds zijn overstap naar Marseille wil maken.

Maehle op het wenslijstje

En dat lijkt van twee kanten te komen. OM-trainer André Villas-Boas werd op de persconferentie na Nîmes - Marseille (0-2) van vrijdagavond als volgt geciteerd door Téléfoot: "Hij (Maehle, nvdr.) blijft op onze lijst staan, maar het probleem is dat Genk te veel geld vraagt voor hem."

Voorlopig gaat Maehle dus nergens heen tijdens de wintermercato. Genk zal water bij de wijn moeten doen of Marseille met meer geld over de brug moeten komen...

Hannes Van Gael

Jupiler Pro League \\ Ligue 1 \\ Antwerp \\ KRC Genk \\ Marseille \\ Nîmes Olympique
 
 
Reacties.