Club NXT kwam op voorsprong, maar verliest toch met 1-3 van RWD Molenbeek

26 februari 2021 22:16

De youngsters van Club Brugge zijn er niet in geslaagd om een klein stukje positiviteit te brengen in het weekend van Club. Na de uitschakeling in Europa en de uitgestelde wedstrijd tegen AA gent, verloren de beloften met 1-3 van RWD Molenbeek.

Net zoals vorige week tegen Westerlo, heeft RWDM opnieuw een achterstand kunnen ombuigen naar een overwinning. Op het veld van Club NXT werd er met 1-3 gewonnen.

De openingsgoal kwam van het hoofd van Noah Aelterman. Club NXT kon zo met een 1-0 voorsprong gaan rusten tegen RWDM.

Na de rust moesten we niet lang wachten op een tegentreffer. Amper drie minuten in de tweede helft stond de 1-1 op het bord. Glenn Claes was de maker van het doelpunt.

Vijf minuten na de gelijkmaker was het opnieuw prijs voor RWDM. Leonardo Rocha maakte de 1-2. Twintig minuten voor tijd wist Glenn Claes de overwinning veilig te stellen met zijn tweede goal van de avond. RWD Molenbeek wint met 1-3 bij Club NXT.

Club NXT blijft afgetekend laatste in 1B. RWDM blijft staan op een vijfde plek.