Timon Wellenreuther moet (aan gebrek aan concurrentie?) niet vrezen voor zijn plek: Duitser blijft ook tegen Standard in het doel

26 februari 2021 09:25

Zondag zag het er opnieuw niet goed uit voor Timon Wellenreuther. De doelman ging vlak voor rust in de fout, het begin van een zure nederlaag. Vrezen voor zijn plek moet hij vooralsnog nog niet.

Afgelopen weekend verkeek de Duitse doelman zich op een ongevaarlijke bal. Hierdoor kon Trent Sainsbury de bezoekers eenvoudig op voorsprong zetten. Het was niet het eerste foutje van de doelman, maar Vincent Kompany blijft geloven in zijn kwaliteiten.

Zo zal hij volgens Het Nieuwsblad zijn ploeg voor de Classico tegen Standard op verschillende posities wijzigen, maar niet in het doel. Zonder de revaliderende Van Crombrugge is de spoeling namelijk zeer dun.

Vincent Kompany vindt het nog niet het juiste moment om de talentvolle Bart Verbruggen voor de leeuwen te gooien. Warner Hahn daarentegen werd afgelopen wintermercato gehaald als ervaren back-up na de blessure van Van Crombrugge, maar de Nederlander ging tijdens een oefenwedstrijd meteen gruwelijk in de fout. Hij verspeelde zijn positie als tweede doelman dan ook aan Verbruggen.

Seppe Frans

Jupiler Pro League \\ Anderlecht \\ Standard
 
 
Reacties.