OH Leuven laat zich niet kennen door haatdragende en homofobe reacties op facebook en posteert speler gewoon in de basis

06 maart 2021 16:41

KAS Eupen en OH Leuven hebben op zaterdag om 16.15 uur het voetbalweekend helemaal afgetrapt. En dat deed het met een opvallende basisplaats in moeilijke tijden. Enfin, het zou allemaal zo moeilijk niet moeten zijn, maar toch.

Zoals bekend is er dit weekend in België de Football For All-campagne, waar zowel de Pro League, de KBVB, Voetbal Vlaanderen als het ACFF aan meewerken - voor alle vaderlandse competities, zowel bij de mannen als de vrouwen.

Regenboogkleuren tegen homofobie, dat is de basis van het hele verhaal. Al kwam dat bij de Jordaanse fans van Moussa Al-Taamari verkeerd binnen.

De Leuvenaars moesten de voorbije dagen heel wat homofobe reacties uit het land verwijderen van mensen die het een 'onzedig' initiatief vonden. Dat meldde alvast Het Laatste Nieuws.

Marc Brys en de club laten zich echter niet kennen: de winger stond gewoon in de basis in Eupen en speelt dus mee, al waren er flink wat Jordaanse fans die dat niet zagen zitten.

Redactie

Jupiler Pro League \\ OH Leuven
 
 
Reacties.