Interessante wingback van KV Oostende geeft zijn club "75 procent kans": "Ik zou zelfs ontgoocheld zijn als we het niet halen"

07 maart 2021 12:55

KV Oostende gaat morgenavond al een pak meer weten over hun kansen voor play-off 1. Jelle Bataille geeft zijn club momenteel zelfs 75 procent kans. Indien ze winnen op het veld van AA Gent kan dat zelfs nog wat stijgen.

Het seizoen van Oostende is er eentje regelrecht uit een sprookje. Kandidaat nummer 1 om te zakken voor het seizoen, maar nu geprezen door jan en alleman. “Eerst waren we al blij geweest om in 1A te blijven, daarna was top 8 al heel mooi geweest”, geeft Bataille aan in KVW. “Maar nu staan we derde. Met nog maar vijf matchen te spelen, moeten we toch voor play-off 1 durven gaan? Het zou voor mij zelfs een ontgoocheling zijn mochten we het uiteindelijk niet halen."

Bataille zelf heeft zich in de kijker van de grote clubs gespeeld. "Als je play-off 1 speelt, volgt sowieso de kans op een mooie transfer. Ik zie het goed komen. Ik geef ons 75 procent kans.”

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ KAA Gent \\ KV Oostende
 
 
Reacties.