Mike Vanhamel spreekt van gevleide overwinning voor Beerschot: "De perfecte moment om zo'n wedstrijd mee te pikken"

07 maart 2021 16:20

Beerschot doet nog volop mee voor een plaats bij de eerste vier. Na een 1-2 overwinning op het veld van Waasland-Beveren is het verschil met KV Oostende slechts twee punten. Toch wil doelman Mike Vanhamel voorlopig nog niet spreken over play-off 1.

"We hebben heel het seizoen gezegd dat we voor het behoud gingen en dat hebben we behaald", legde Mike Vanhamel uit op de persconferentie na de wedstrijd. "Nu moeten we play-off 2 veilig stellen. Levert dat binnen enkele matchen nog een gevecht op voor play-off 1?  Oké, maar de eerste stap is play-off 2."

Vanhamel kwam ook nog even terug op de wedstrijd tussen Waasland-Beveren en Beerschot. "Heel de wedstrijd had ik het gevoel dat de aanvallende spelers van Waasland-Beveren goed in de wedstrijd zaten en ze wisten hoe ze ons pijn moesten doen. Ze komen ook verdiend op voorsprong. Wij komen maar twee keer aan de goal dus het is misschien een gevleide overwinning, maar goed. Er zitten altijd zo’n wedstrijden tussen en het is de perfecte moment om zo’n match mee te pikken", aldus Vanhamel. 

Nils Wens

Jupiler Pro League \\ Beerschot \\ SK Beveren
 
 
Reacties.