Nicky Hayen zit met enorm zuur gevoel: "We hebben de wedstrijd 90 minuten gedomineerd, maar je moet ook efficiënt zijn"

07 maart 2021 14:38

Kan Waasland-Beveren zich nog redden? Met nog vier wedstrijden te gaan is het verschil met Moeskroen, de voorlaatste in de stand, voorlopig twee punten. Tegen Beerschot speelden de Waaslanders niet slecht, maar de bal wilde er maar niet in.

Uiteraard was de teleurstelling groot bij trainer Nicky Hayen. "We hebben de wedstrijd 90 minuten gedomineerd. We komen heel vroeg op voorsprong en hebben nog genoeg kansen om de voorsprong uit te breiden", legde Hayen uit. 

"Op basis van de hele wedstrijd waren er genoeg kansen om te winnen. Van de 10 keer win je deze wedstrijd 9 keer, maar in onze situatie nu lukt het niet. De efficiëntie was cruciaal. Ik kan niemand iets verwijten, maar de efficiëntie is enige minpunt vandaag", aldus de trainer van Waasland-Beveren. 

Met nog vier wedstrijden te gaan zal Waasland-Beveren dus nog alles uit de kast moeten halen om zich te redden. "Het is moeilijk, maar niet onmogelijk. Opgeven staat niet in onze woordenboek. Alles kan nog en zeker als je ziet wat we vandaag op de mat hebben gebracht", vertelde een strijdvaardige Hayen. 

Nils Wens

Jupiler Pro League \\ Beerschot \\ SK Beveren
 
 
Reacties.