Hein Vanhaezebrouck schudt offensieve middenvelder wakker: "Als je dan ook weer niks doet..."

01 december 2021 08:32

Hein Vanhaezebrouck kan over een fitte kern beschikken. Alleen Roman Bezus blijft hinder ondervinden van de achillespees, zo vertelde de coach van de Buffalo's dinsdag.

Roman Bezus zal woensdag dan ook passen voor het bekerduel tegen Lommel. "Roman beseft zelf dat hij niet zijn beste weken achter de rug heeft. Ik ken hem... Hij is bekommerd dat hij einde contract is en nog niet weet wat er zal gaan gebeuren. Die muizenissen hebben een impact op zijn prestaties. Hopelijk komt er snel duidelijkheid, voor hem, maar ook voor ons."

Ook rond Giorgi Chakvetadze is het weer stil geworden. De Georgiër stak na zijn blessure enkele keren de neus aan het venster, maar verdween de voorbije weken weer naar het achterplan. Op zijn persbabbel stelt Vanhaezebrouck de werkethiek van Chakvetadze luidop in vraag.

"Als hij er niet bij is, ligt dat enkel en alleen aan hemzelf. Chakvetadze heeft de kwaliteiten om er altijd bij te zijn, zonder enige discussie. Hij geldt als het grootste talent van Georgië, maar heeft ook daar weinig gespeeld. En weinig getraind... Als je dan ook bij terugkomst in Gent niets doet, dan roep je de problemen op jezelf af. Maar ik geef hem niet op."

Dennis Rosiers

Beker van België \\ KAA Gent \\ Lommel SK
 
 
Reacties.