🎥 Bayern München gaat winnen bij Dortmund en komt los in klassering

04 december 2021 21:16

Op de veertiende speeldag in de Bundesliga heeft Bayern de topper op bezoek bij Borussia Dortmund gewonnen. Het heeft nu vier punten voorsprong in de klassering.

De topper begon heel goed voor de thuisploeg. Brandt zette Borussia meteen op voorsprong, maar amper enkele minuten later bracht Lewandowski de bordjes alweer in evenwicht.

Kingsley Coman strafte geklungel in de verdediging van de thuisploeg op slag van rust af. Haaland zorgde echter meteen na de pauze voor de gelijkmaker.

Een kwartier voor tijd kregen de bezoekers een strafschop na hands van Hummels. Lewandowski maakte er niet zonder moeite 2-3 van. Borussia kreeg nog 10 minuten blessuretijd, maar dat was niet meer genoeg om de gelijkmaker te scoren.

Axel witsel bleef op de bank, Meunier speelde de volledige wedstrijd. Thorgan Hazard was er niet bij door zijn coronabesmetting.