Geblesseerd of transferitis? Absolute JPL-sensatie geeft akkoord voor miljoenentransfer


Foto: © photonews 21 juli 2023 08:40

KAA Gent verwacht deze zomer een hele resem aanbiedingen voor Gift Orban. En het opbod lijkt nu eindelijk echt te zijn begonnen. En dus is de vraag: is hij houdbaar?

KAA Gent is allerminst zinnens om snel te cashen op Gift Orban. Turkse aanbiedingen om hem te huren werden al genegeerd.

De Witte en Louwagie gaven eerder al aan minstens twintig miljoen euro te willen cashen. En eigenlijk nog veel meer, als het even kan.

Gift Orban zelf was gewoon aanwezig op de spelersvoorstelling maandag op Sint Baafs tijdens de Gentse Feesten. Tijdens de laatste oefenwedstrijd speelde hij niet mee.

Uit voorzorg met een lichte blessure, klonk het bij coach Hein Vanhaezebrouck. Daarmee drukte hij de geruchten de kop in dat het over een geval van 'transferitis' zou gaan.

Lille

Toch ziet de coach van de Buffalo's de bui ook al hangen. De kans dat Gift Orban zal blijven is eerder klein na een fabelachtig seizoen.

Lens, Internazionale, ... De clubs staan voor hem in de rij. Maar de Nigeriaanse spits zelf zou ondertussen al een persoonlijk akkoord hebben met Lille. Dat wordt door meerdere Franse media benadrukt.

Aernout Van Lindt

Ligue 1 \\ KAA Gent \\ RC Lens \\ Lille OSC
 
 
Reacties.