'Wachten op nieuwe trainer, maar wel twee inkomende transfers voor Beerschot'


Foto: Photonews 26 december 2023 14:00

Beerschot is op zoek naar een nieuwe trainer. Er zijn echter eerst al twee nieuwkomers op komst op het Kiel.

Andreas Wieland gaf te kennen dat hij wil stoppen als trainer van Beerschot. De club is op zoek naar een vervanger, maar heeft die nog niet gevonden. Twee nieuwkomers trainen echter wel al mee met de spelersgroep van Beerschot, zo schrijft Gazet van Antwerpen vandaag.

Het gaat om Cheikh Thiam, een 20-jarige centrale verdediger met Guinese roots. Hij tekende een eerste profcontract bij Zulte Waregem op zijn zeventiende, maar zat sinds vorige zomer zonder club en wordt nu transfervrij binnengehaald.

Dat geldt ook voor de Nederlander Mike van Beijnen, een 24-jarige rechtervleugelverdediger met een verleden bij Willem II, NAC Breda, Fortuna Sittard en FC Den Bosch.

Hij tekende bij FC Emmen begin juli een contract voor twee seizoenen, maar vertrok er al een maand later opnieuw. Ook hij zat dus al een hele tijd zonder club.

Beide transfers zijn nog niet officieel bevestigd door de club. De aandacht gaat eerst naar de afhandeling van het dossier Wieland. Er zouden nog twee extra versterkingen gezocht worden, waaronder zeker een spits.

Bjorn Vandenabeele

2e klasse \\ Zulte Waregem \\ Emmen \\ Beerschot
 
 
Reacties.