🎥 Belgian Red Flames vieren jubileum bondscoach Ives Serneels met bemoedigende woorden in filmpje


Foto: © photonews 24 februari 2024 13:45

Voor Ives Serneels werd het in Hongarije zijn 150e wedstrijd als bondscoach van de Belgian Red Flames. Vooraf was hij een beetje ziekjes, maar uiteindelijk kon hij zijn jubileum in stijl én met een fikse 1-5 overwinning vieren.

Sari Kees (2x), Justine Vanhaevermaet en Tessa Wullaert (2x) maakten de terugwedstrijd in Leuven dinsdag zo goed als overbodig. De Red Flames wonnen met 1-5 in Hongarije en mogen zich zo opmaken voor een verlengd verblijf in de A-league van de Nations League.

Bondscoach Ives Serneells vierde zijn jubileum dus ook met een positief gevoel. De speelsters hebben hem dan ook proficiat gewenst in een pittige videoboodschap. Die werd gedeeld op de sociale media en geven we u graag mee vanuit X.

Speelsters wensen Ives Serneels dikke proficiat voor 150 caps

"150 caps, dat kan al tellen. Dikke proficiat", aldus Justine Vanhaevermaet. "Je passie om elke dag beter te proberen doen is enorm inspirerend." Ook Tine De Caigny, Janice Cayman, Yana Daniëls en Tessa Wullaert reageerden in de boodschap.

De moraal van het verhaal: bedankt Ives Serneels om het vrouwenvoetbal in België op de kaart te zetten. Benieuwd hoe het de komende jaren zal verder evolueren.

Aernout Van Lindt

België \\ Hongarije
 
 
Reacties.