Razende fans van Charleroi ondernemen wel heel opmerkelijke actie aan oefencomplex: "Smakelijk, geiten!"


Foto: © Facebook Storm Ultras 22 maart 2024 11:07

De Storm Ultras, de harde kern van Sporting Charleroi, is niet blij met de gang van zaken bij hun club. En dat is nog een understatement. Als reactie op het ontslag van Felice Mazzu pakten ze uit met een wel heel opmerkelijke actie.

Vrijdagmorgen kwamen de spelers aan op het oefencomplex en daar wachtte hen - en het bestuur - wel een verrassing. Er lagen vele balen stro op hen te wachten, daar gelegd door de harde kern.

De ingang en de kleedkamers werden bedekt met stro. Aan de ingang was er ook een spandoek te zien met het opschrift 'Eet smakelijk geiten'. Een verwijzing naar 'tamme geiten'.

De supporters hebben het al langer gehad met het beleid van Mehdi Bayat en riepen hem al een paar keer op om te vertrekken. 

De plaats in de play-downs, die op de laatste speeldag nog in extremis werd bereikt, heeft pijn gedaan. Zeker gezien de heel ambitieuze toekomstplannen die eerder werden naar buiten gestuurd.

Met het ontslag van Felice Mazzu als klap op de vuurpijl. Veel fans stonden immers nog achter hem, gezien ze de schuld niet bij de trainer legden. Hij had de spelerskern immers niet samengesteld.

Johan Walckiers

Jupiler Pro League \\ Charleroi
 
 
Reacties.