• Voormalig technisch directeur Lokeren en ex-hoofdscout Anderlecht, Dimitri M'Buyu, bracht Amerikaanse investeerdersgroep aan bij KV Oostende: "Het was een heel mooi project"
Voormalig technisch directeur Lokeren en ex-hoofdscout Anderlecht, Dimitri M'Buyu, bracht Amerikaanse investeerdersgroep aan bij KV Oostende: "Het was een heel mooi project"

KV Oostende gaat in zee met Pacific Media Group. Maar er waren ook die andere Amerikanen, die met een straf bod afkwamen. Patrick Orlans kwam ermee in contact via Dimitri M'Buyu, de ex-technisch directeur van Lokeren en voormalig hoofdscout van Anderlecht.

  • Boucaut en Laforge fluiten halve finales, ook refs voor speeldag 24 in 1A en 1B bekend - Nederlander voor Beerschot - Westerlo
Boucaut en Laforge fluiten halve finales, ook refs voor speeldag 24 in 1A en 1B bekend - Nederlander voor Beerschot - Westerlo

De KBVB heeft de scheidsrechters voor speeldag 24 in eerste klasse A en B bekendgemaakt. Ook de refs die de returnmatchen in de halve finale van de Beker van België zullen fluiten zijn bekend.