• Amateurclubs moeten in recordtempo wedstrijdfit geraken voor match tegen eersteklassers: "Ons best doen om niet af te gaan als een gieter"
Amateurclubs moeten in recordtempo wedstrijdfit geraken voor match tegen eersteklassers: "Ons best doen om niet af te gaan als een gieter"

De kalendermaker heeft de data van de bekermatchen bekendgemaakt. Op 9 en 10 januari treden de eersteklassers in het strijdperk tegen de amateurteams. Ja, die amateurteams die al enkele weken stilliggen en in een korte voorbereiding zich klaar moeten stomen voor hun duel.

  • Davino Verhulst laat in Griekenland moeilijke periode bij Lokeren achter zich: "Niet enkel de club, maar ook enkele carrières ten onder gegaan"
Davino Verhulst laat in Griekenland moeilijke periode bij Lokeren achter zich: "Niet enkel de club, maar ook enkele carrières ten onder gegaan"

Op zijn 32e vertrok Davino Verhulst afgelopen zomer zowaar naar Griekenland. Zijn (voetbal)leven in Athene, zijn coronabesmetting, de matige arbitrage, de pijnlijke teloorgang van Sporting Lokeren, de Limburgse derby: het kwam allemaal aan bod in een gesprek met Voetbalkrant.com. Deel 2.