• 🎥 De belangrijkste nieuwtjes van woensdag 24 april: Nog meer 'Propere Handen', maar ook huiszoekingen bij Anderlecht en een VAR-beslissing
🎥 De belangrijkste nieuwtjes van woensdag 24 april: Nog meer 'Propere Handen', maar ook huiszoekingen bij Anderlecht en een VAR-beslissing

Iedere dag zetten we de opvallendste nieuwsfeiten uit het voetballandschap voor u op een rijtje. Ook op deze woensdag april gebeurde er weer heel wat in binnen- en buitenland. Wat precies? Dat komt u allemaal te weten in onderstaande compilatievideo!

  • Operatie Propere Handen lijkt voor ongezien kluwen aan rechtszaken te kunnen zorgen ... en wat als Malinwa de Beker wint?
Operatie Propere Handen lijkt voor ongezien kluwen aan rechtszaken te kunnen zorgen ... en wat als Malinwa de Beker wint?

De match tussen KV Mechelen - Waasland Beveren vormt de spil in een onderzoek van het Bondsparket, waarbij beide clubs mogelijk een degradatie naar 1B moeten vrezen. Maar het kan vooral voor een wirwar aan procedures zorgen, waar een kat mogelijk haar jongeren niet meer zal in terugvinden.