• De 10 ploegen met het hoogste toeschouwersgemiddelde sinds 2003? Een land prominent aanwezig met vijf teams, vreemde eend sluit de rij
De 10 ploegen met het hoogste toeschouwersgemiddelde sinds 2003? Een land prominent aanwezig met vijf teams, vreemde eend sluit de rij

Jezelf ooit al eens afgevraagd bij welke ploegen gemiddeld het meest aantal toeschouwers over de vloer komen? Wel, uit de statistieken blijkt dat Duitse ploegen het best scoren sinds 2003. Duitsland vaardigt maar liefst de helft van de teams uit de top 10 af.

  • Opkomend talent in Duitsland (ex-Anderlecht) maakte als kind iets verschrikkelijk mee: "Dokters dachten dat ik mijn leven in een rolstoel zou slijten"
Opkomend talent in Duitsland (ex-Anderlecht) maakte als kind iets verschrikkelijk mee: "Dokters dachten dat ik mijn leven in een rolstoel zou slijten"

Orel Mangala is gegeerd wild in de Bundesliga. De ex-Anderlecht-jeugdspeler was echter bijna nooit voetballer geworden, want als kind maakte hij iets verschrikkelijk mee.