• Vierdeprovincialer trekt aan alarmbel: "Vorig seizoen al 30.000 euro verloren door corona en nu moet grootste inkomstenbron sluiten"
Vierdeprovincialer trekt aan alarmbel: "Vorig seizoen al 30.000 euro verloren door corona en nu moet grootste inkomstenbron sluiten"

Het coronavirus slaat opnieuw toe in de voetbalwereld. De onmiddellijke sluiting van de horeca raakt ook de kantines van de voetbalclubs. En dat kan weleens de druppel zijn voor veel clubs uit de provinciale reeksen.

  • De zoektocht naar de laagste stamnummers: 29. (en 64. en 84.): de fusie in Antwerpen die nauwelijks nog iemand kan herinneren
De zoektocht naar de laagste stamnummers: 29. (en 64. en 84.): de fusie in Antwerpen die nauwelijks nog iemand kan herinneren

Heel veel teams verwijzen graag naar hun stamnummer om de authenticiteit of oudheid van hun club in de verf te zetten. Bij de laagste stamnummers (en dus de oudste clubs) zijn vele teams echter al verdwenen. De komende maanden grasduinen wij in het verleden. Deze week: 29. en 64. en 84.