• "De fans hebben gelijk dat ze zich tegen de club keren": ex-speler Standard haalt uit naar zijn geliefde club, 777 Partners en de helse situatie
"De fans hebben gelijk dat ze zich tegen de club keren": ex-speler Standard haalt uit naar zijn geliefde club, 777 Partners en de helse situatie

Dimitri Lavalée volgt nog steeds de situatie van Standard, zijn favoriete club, van dichtbij. Net als alle supporters, stelt de centrale verdediger 777 Partners in vraag en hoopt hij dat betere dagen het moreel van de troepen in Luik zullen verbeteren.

  • Bruno blikt terug op parcours van Anderlecht-sterkhouder tot... degradatiegevecht: "Op dat moment kon ik droomtransfer maken, maar..."
Bruno blikt terug op parcours van Anderlecht-sterkhouder tot... degradatiegevecht: "Op dat moment kon ik droomtransfer maken, maar..."

Massimo Bruno en KV Kortrijk maken zich op voor enkele héél bepalende weken. De voormalige Rode Duivel wil het behoud in de Jupiler Pro League verzekeren. Al kon zijn carrière er ook helemaal anders hebben uitgezien.