Sprokkels: Naam nieuwe investeerder Eendracht Aalst bekend

09 januari 2016 19:28

Onze redactie wordt dagelijks overstelpt door nieuwigheden en leuke weetjes. We bundelen alles in een handig overzicht. Alle leuke zaken krijgen hier hun plek. Zelf iets gevonden? Laat het ons weten in de reacties.

- Eendracht Aalst maakte zondag de naam van zijn nieuwe investeerder bekend. Patrick Le Juste. Hij werkte in het verleden voor de grootste Europese banken en dit in verschillende steden zoals London, Parijs, New York, Genève en Luxemburg.

Vierdeklasser Harelbeke gaat vanaf volgend seizoen opnieuw als KRC Harelbeke door het leven. Dat maakte de club, die nu nog SW Harelbeke heet, zelf bekend. Het nieuwe logo kan van de club kan je hier bekijken.

- Standard nam tijdens een oefenpot vlot de maat van FSV Mainz 05. Dossevi en Ryan Mmaee (2x) zorgden voor de doelpunten.

- Sporting Lokeren en STVV verdeelden de buit tijdens hun oefenpot. Beide ploegen kwamen niet tot scoren en zo bleef de brilscore dus op het scorebord staan. 

-Tortul Lumanza, die de voorbije maanden als amateurspeler meetrainde bij Waasland-Beveren, mag blijven van Stijn Vreven. De volgende dagen zal er met hem rond de tafel gezeten worden om zijn contract te bespreken.

-Manchester City zou overwegen om Jason Denayer terug naar Engeland te halen. Door de blessures van Kompany en Mangala zitten de Citizens niet zo dik meer in de verdedigers. "Als het nodig is denk ik wel dat Jason kan terugkomen", laat Manuel Pellegrini weten.

-Laurens De Bock hervat vandaag de training. Gisteren viel hij na tien minuten nog uit met een enkelblessure in de oefenmatch tegen AZ, maar die blijkt niet zo erg.

-Davino Verhulst moest het oefenkamp van Lokeren verlaten omwille van privéredenen in verband met zijn zieke dochtertje.

-Kortrijk denkt nog steeds aan een nieuw stadion. Eigenaar Vincent Tan wil dat echter niet uit eigen zak betalen. Voorzitter Allijns zit de komende weken samen met potentiële investeerders, weet HLN.

Redactie

Jupiler Pro League \\ 2e amateurliga A \\ Club Brugge \\ Sporting Lokeren \\ Standard \\ Manchester City \\ Eendracht Aalst \\ Norwich City \\ SK Beveren
 
 
Reacties.