Topweekend met topwedstrijden voor de boeg in heel Europa

23 januari 2016 12:30

Ook dit weekend is het weer een speciaal weekend op de Europese velden. Mis niets van de actie en kijk dus ook gewoon met ons mee! Wij bieden u de toppers uit de topcompetities helemaal live. Gratis en voor niets!

Hebt u zin in een topwedstrijdje vandaag? Stem dan vandaag uw computer af op DEZE SITE om mee te genieten van deze partij vol spanning en sensatie.

Ook vanavond is het weer een opeenstapeling van heerlijke duels. Zo is er in Frankrijk een onvervalste topper tussen PSG en Angers. Alhoewel: de kloof tussen nummer 1 en 3 is ondertussen toch al ... 23 punten. Zlatan trekt meer dan waarschijnlijk zijn team wel opnieuw over de streep.

In Nederland is er dan weer de klepper tussen Ajax en het verrassende Vitesse. De Amsterdammers willen verder op weg richting een nieuwe titel, Vitesse wil dan weer stunten. Dat kan u meteen ook 240 euro opleveren bij een stunt.

Ook Barcelona speelt overigens vandaag! De hele dag dus zeker afstemmen op UNIBET als u al deze topmatchen wil zien. Het zou wel eens een erg interessante avond kunnen worden. Bij een stunt van Vitesse tegen Ajax kan je van een gratis bonus van 60 euro zelfs meteen 240 euro maken.

Al deze wedstrijden en ook enkele andere matchen uit verschillende andere competities zijn dankzij ons live en GRATIS te volgen via UNIBET TV.

Al die matchen kan u via Unibet LIVE en GRATIS bekijken. Heb je geen account, geen probleem. Maak hier je account aan en dan kan je straks direct kijken!

Redactie

Premier League \\ Ligue 1 \\ Serie A \\ La Liga \\ Nederlandse Eredivisie \\ Europa League \\ PSV \\ Ajax \\ Vitesse \\ Manchester United \\ Manchester City \\ Marseille \\ PSG \\ Celtic Glasgow \\ Hearts \\ AC Milan \\ Atlético Madrid \\ Real Madrid \\ Napoli \\ Celtic Nation \\ Chelsea
 
 
Reacties.