Spelers uit Jupiler Pro League kiezen meest overschatte en meest onderschatte spelers uit onze competitie: dit zijn de verrassende resultaten

12 april 2016 16:25

De Jupiler Pro League telt een pak leuke spelers die op termijn nog een stap hogerop kunnen zetten. Maar worden er ook enkele spelers overschat? Volgens de heren voetballers in onze vaderlandse competitie wel...

La Dernière Heure organiseerde een enquête en vroeg 100 spelers uit onze competitie naar de meest overschatte speler op de Belgische voetbalvelden. Daaruit blijkt dat maar liefst 42% ‘Dennis Praet’ antwoordde op die vraag.

Al een heel eind verderop vinden we William Dutoit. De doelman van STVV kreeg 14% van de stemmen achter zijn naam en is zo tweede in de stand. Steven Defour (Anderlecht) vervolledigt het podium met 7% van de stemmen.

Asare de meest onderschatte

Er werd de 100 ondervraagde voetballers ook een andere vraag gesteld. ‘Wie is de meest onderschatte speler uit de Jupiler Pro League?’ Bij die vraag kwam Nana Asare als winnaar uit de bus. 16% van de ondervraagden vindt hem de meest onderschatte speler uit onze competitie. Killian Overmeire eindigde tweede met 7%.

Timothy Collard

Anderlecht \\ KAA Gent \\ Sporting Lokeren \\ STVV
 
 
Reacties.