"Zo laat mogelijk op vakantie gaan": waarom Mechelen zo graag vol gas geeft in play-off 2

14 april 2016 11:47

Play-off 2 is een straf. Op die manier lijken vele ploegen het toch al enkele jaren te spelen. Maar niet KV Mechelen, daar willen ze er telkens opnieuw voor gaan.

Vorig seizoen was Mechelen al de sterkste ploeg van play-off 2. Het klopte Racing Genk in zijn groep, daarna Lokeren in de finale van play-off 2 en zat tegen Charleroi zelfs heel erg dicht bij Europees voetbal.

En ook dit seizoen lijkt KV Mechelen op weg naar een mooi avontuur. De Kakkers pakten al 6 op 6 in play-off 2 en zijn niet van plan meteen op te geven. "We willen onze vakantie zo lang mogelijk uitstellen", aldus Laurens Paulussen.

Neen, we waren al goed bezig vóór de play-offs - Aleksandar Jankovic

Malinwa lijkt dus een ploeg voor play-off 2. Met de steun van het publiek dat weliswaar tegen play-offs is, maar altijd voor de ploeg lukt dat ook altijd best aardig. Maar coach Jankovic wil er niet van weten dat Mechelen een play-off 2-ploeg is.

"Neen, we hadden dit seizoen gewoon een slechte start. Daarvan hebben we onvoldoende kunnen herstellen om mee te spelen voor play-off 1. Maar we zijn al enkele maanden goed bezig en we wilden er toen ook al iets van maken in de reguliere competitie."

Aernout Van Lindt

KV Mechelen
 
 
Reacties.