"In het mentale proces moet nog één hindernis worden genomen, dan ligt de boulevard naar de titel wijd open voor Club Brugg"

15 april 2016 12:18

Na elf zeges in twaalf duels raast Club Brugge op een eerste titel in elf jaar af. Blauw-zwart is na Nieuwjaar een gerodeerde machine en trok nooit eerder met zoveel vertrouwen naar Anderlecht.

Op bezoek in het Astridpark wil de competitieleider de ban breken. Zo is het van 1998 geleden dat Club nog eens een competitieduel won in het Constant Vanden Stockstadion. (Lees hier de zes redenen waarom)

"In het mentale proces moet nog één hindernis worden genomen: na 17 jaar en 23 mislukte pogingen winnen in Anderlecht. Dan ligt de boulevard naar de titel wijd open", aldus commentator Peter Vandenbempt in Sport/Voetbalmagazine.

"Club is een machine met een defensief onverzettelijk blok, (eindelijk) een bepalende doelman - zal straks dé transfer van het jaar blijken - fysiek in uitstekende vorm (het resultaat van de zwaar bekritiseerde rotatie van Michel Preud'homme, jazeker) en mentaal ijzersterk.

Anderlecht
 
 
 
Reacties.