Malinwa wil naar 9 op 9 tegen Charleroi: "Maar nu al topfavoriet zou te makkelijk zijn"

16 april 2016 15:31

KV Mechelen is op cruisecontrol door play-off 2 aan het varen/rijden. Met 6 op 6 hebben ze de ambities alvast duidelijk gemaakt. Ambities die andere teams niet eens lijken te hebben, maar daar malen ze niet om bij Malinwa.

"Ook al willen de fans de play-offs niet echt, we doen toch ons uiterste best om hen een mooie avond te bezorgen", aldus Steven De Petter. En dat is ook tegen Charleroi het doel in eigen huis. "We willen het positieve ervan inzien. Vorig jaar beleefden we een mooie tijd in play-off 2, dat willen we graag herhalen."

En dus is Malinwa topfavoriet voor play-off 2. Nu al. "Acht, we moeten het match per match bekijken", wilde Bjelica niet té veel in de kaarten laten kijken. "We voelen ons wel goed in play-off 2, maar we moeten afwachten. Het is te vroeg en te makkelijk om ons nu tot dé ploeg uit te roepen."

Ook Tim Matthys wil nog niet te vroeg victorie kraaien: "Charleroi en Lokeren zijn twee gemotiveerde ploegen bijvoorbeeld. We zijn er nog niet, maar we zijn met 16 op 21 nu wel opnieuw aan een goede reeks bezig. En dat willen we vasthouden, ook thuis tegen de Zebra's. De wedstrijd tegen Standard heeft ons extra vertrouwen gegeven."

Aernout Van Lindt

Charleroi \\ KV Mechelen
 
 
Reacties.