Wie raakt klaar voor een match vol twijfels op Schiervelde?

19 april 2016 11:00

KV Oostende en Zulte Waregem zijn de enige ploegen die nog niet konden winnen in play-off 1. Om competitief te blijven is een overwinning voor beide ploegen primordiaal. Maar er zijn twijfels bij beide teams.

Yves Vanderhaeghe weet niet eens meer hoe hij het moet gaan uitleggen hoe zijn Oostende plots doelpunten slikt alsof het een lieve lust is. De sterke aanval verbloemde lange tijd veel problemen, maar nu is het een zeef achterin. Tegen Mbaye Leye (16 goals) nooit een topvooruitzicht.

Vanderhaeghe moet Cyriac missen, maar ziet Musona wel terugkomen. Belangrijk is dat er onzekerheden zijn achterin: achter de namen van Milic en Capon staat een vraagteken.

Selectie KV Oostende: Ovono, Biebauw, Rozehnal, Godeau, Milic (?), Lukaku, Capon (?), De Schutter, Vandendriessche, Siani, Jali, Musona, Canesin, Godwin, Loemba, Berrier, Jonckheere, El Ghanassy, Pedersen, Akpala

Ook Francky Dury zit met de handen in het haar: verdedigend liep het tegen Genk zonder Essikal en Lepoint niet goed. Die laatste wil in Oostende erg graag spelen, maar is voorlopig onzeker. Steve De Ridder ondervond ook lichte hinder, maar hij zal mogelijk wel kunnen spelen.

De ziekenboeg puilt sowieso uit: Essikal, D'Haene, Thiam, Verstraeten, Brebels en Bostyn zijn er zeker niet bij, mogelijk krijgt zo opnieuw een belofte een stekje op de bank.

Selectie Zulte Waregem: Bossut, Baudry, Diallo, Verboom, Sami, Poletanovic, Leye, De Ridder, Buyl, Dalsgaard, Benteke, Meïté, Lepoint, Mendy, Steppe, Cordaro, Kaya, Storm, Zaidi, Desmet en Van Cauwenberge

Wie pakt de punten op Schiervelde?

Ziet u de Kustboys gewoon winnen? Dan kan je van een gratis weddenschap van 60 euro meteen 126 euro maken. Als Essevee de prijs pakt, dan kan u zelfs 198 euro meenemen naar huis.

Aernout Van Lindt

Zulte Waregem \\ KV Oostende
 
 
 
Reacties.