Essevee blijft ambitieus richting Europa: "Je weet nooit, maar dan moet dát beter"

19 april 2016 17:59

Na drie wedstrijden is het bilan zowel voor KV Oostende als voor Zulte Waregem nogal magertjes in play-off 1. Enkel Essevee wist al een puntje te sprokkelen, maar als het nog een rol van betekenis wil spelen is winst in Roeselare een must.

"We willen in de eerste plaats blijven laten zien dat we in play-off 1 thuishoren. Tot nu toe hebben we dat al twee keer kunnen doen, al was het tegen Racing Genk heel wat minder", aldus Onur Kaya. "We moeten er laten zien dat we er echt van genieten en er echt het beste willen van maken", pikt Marvin Baudry in.

"Maar dan moeten we natuurlijk wel winnen tegen Oostende. Dat is nu wel ons doel, en we willen ook graag eens de nul houden", aldus nog de verdediger van Essevee. "Gewoon een paar keer proberen winnen om onze play-offs goed te maken", aldus Kaya opnieuw. De opdracht is dan ook duidelijk: winnen op Schiervelde.

Vierde plaats? Je weet maar nooit - Nikola Storm

Achter het gemis van Essikal en Lepoint wilde niemand zich wegsteken, maar: "We blijven dezelfde fouten maken. Als we in deze play-offs nog punten willen pakken, dan zullen we een oplossing moeten vinden voor die fouten. Karim en Christophe waren op dat gebied belangrijk voor de balans en stabiliteit", gaat de assistkoning verder.

"We moeten dan ook altijd ambitie blijven hebben en zoveel mogelijk proberen winnen", weet ook Nikola Storm. "De vierde plaats? Je weet maar nooit, ook al is de kloof nu toch al zeven punten."

Aernout Van Lindt

Zulte Waregem \\ KV Oostende
 
 
Reacties.