Vossen keert terug naar Cristal Arena als... bankzitter: "Ik vond destijds dat hij net heel goed zat bij Genk"

20 april 2016 12:02

Jelle Vossen keert vanavond voor de tweede keer sinds zijn vertrek terug naar de Cristal Arena van KRC Genk. De spits zal dat echter doen als... bankzitter. En dat is toch opvallend.

Jelle Vossen werd in het tussenseizoen nog met de grote trom binnengehaald bij Club Brugge. De Eigenbilzenaar is nog steeds razend populair bij de fans, maar zag in de pikorde Abdoulay Diaby en zelfs Leandro Pereira passeren.

Ook Mario Been - Vossen was dé sterkhouder van KRC Genk in zijn periode - kijkt vreemd op van het parcours van zijn voormalige aanvoerder. "Ik herinner me dat Jelle echt een nieuwe uitdaging aan het zoeken was."

"En dat terwijl ik vond dat hij heel goed zat bij Genk. Hij werd niet alleen enorm gewaardeerd, maar was ook nog eens de absolute sterkhouder. En dan bracht dat avontuur bij Middlesbrough niet wat het moest brengen, hé."

Been begrijpt dan ook dat Vossen voor Club Brugge koos. "Maar daar is de concurrentie natuurlijk extra groot. En dan kan het gebeuren dat je niet de eerste keuze bent."

En dan bracht dat avontuur bij Middlesbrough niet wat het moest brengen, hé - Mario Been

"Al ben ik er zeker van dat Vossen zich wel door deze tegenslag zal slaan", besluit de Nederlander tegenover onze redactie. "Al is het vooral jammer met het oog op het EK, hé. Ik weet namelijk heel goed dat Jelle er graag wil bij zijn."

Club Brugge \\ KRC Genk
 
 
 
Reacties.