Steve De Ridder zag Essevee opnieuw op achterstand komen: "Daar gaan we weer"

20 april 2016 11:47

Zulte Waregem pakte een puntje mee uit Roeselare voor het duel in play-off 1 met Oostende. Nochtans stond het na vijf minuten opnieuw 2-0 achter. Deze keer kon het echter het tij wél keren.

"Wat ik dacht na een minuut of 5? Oh jee, daar gaan we weer. Dat waren mijn gedachten, want net als tegen Racing Genk gaven we opnieuw meteen twee goals weg", aldus Steve De Ridder.

Deze keer kon Essevee echter snel gelijkmaken. "We hebben onze mentale kracht getoond, maar we zijn het al een beetje gewoon om dat te moeten doen. We weten al hoe we daarmee moeten omgaan."

Willen nog steeds scherprechter zijn - Steve De Ridder

Het was een spektakelmatch, maar toch was De Ridder niet blij: "Neen, ik vond dit geen leuke match. Bij beide ploegen waren er grote gaten achterin, dus hopelijk komt de leukste match van play-off 1 nog voor ons."

"En dan wil ik die match ook winnen", aldus De Ridder nog. Waarom niet in en tegen Brugge al? "Dat is voor ons altijd een match die gevoelig ligt en al bij al gaan we toch nog met een vrij goed gevoel naar Jan Breydel. We hebben altijd gezegd dat we scherprechter willen zijn, dat kan misschien ook in Brugge."

Aernout Van Lindt

Zulte Waregem \\ KV Oostende
 
 
Reacties.