STVV-talent gaat weldra verlengen: "Kans op mijn beste positie zal volgen en dan..."

21 april 2016 20:19

STVV is niet bezig met groepswinst in play-off 2 en dus is de poulefase een ideale gelegenheid om enkele jonge talenten een kans te geven. Één van die jonge jongens - Casper De Norre - fungeerde ook op het veld van Lokeren als invaller.

“Ik ben blij dat ik minuten kan maken, het is leuk om kennis te maken met voetbal op het hoogste niveau”, aldus de 19-jarige De Norre over zijn tweede invalbeurt op het hoogste niveau.

“Dat ik niet op mijn favoriete positie speelde? Goh, ik speel waar de coach me zet en uiteindelijk zal die kans centraal op het middenveld wel volgen. En dan is het aan mij om te tonen dat ik kwaliteiten heb", zegt de middenvelder in een gesprek met Voetbalkrant.com.

Contractverlenging

Aan het einde van het seizoen loopt het contract van De Norre wel af. “Maar in de nabije toekomst ga ik met STVV rond de tafel zitten. Ik verwacht dat er binnen 1 à 2 weken toch een doorbraak in dat dossier is”, aldus de youngster.

De komende weken en maanden hoopt de middenvelder dan verder te werken aan zijn doorbraak op het hoogste niveau. “Ik moet nog wat meer body kweken en ook op verdedigend vlak nog iets sterker worden. Soms laat ik me te makkelijk uitkappen.”

“Mijn kopspel moet ook nog beter, maar op technisch vlak zit het dan weer goed. Ook de snelheid van handelen pik ik goed op. In het begin was dat even wennen, maar op het veld van Lokeren was ook dat weer al wat beter.”

Ivan Leko

Met Ivan Leko komt er volgend seizoen alleszins iemand die de jeugd kansen durft te geven. “Ik denk dat het voor mij persoonlijk niet slecht is. Hij was ook een middenvelder en zal me veel kunnen bijleren”, besluit De Norre.

Timothy Collard

STVV
 
 
Reacties.