Mannaert weet waar het schoentje knelt bij Club Brugge: "Dat doen onze tegenstanders wél"

21 april 2016 10:42

Club Brugge zit in zak en as. De ploeg die als trotse leider play-off 1 inging moet na een 0 op 6 weer serieus rekening houden met zijn achtervolgers. Al blijft Algemeen directeur Vincent Mannaert rustig.

Mannaert weet zelfs waar het schoentje knelt. “Ik stel vast dat onze concurrenten efficiënter zijn voor doel. Anderlecht sleurde tegen ons de match over de streep, dit keer zag je dat Genk collectief en individueel in een flow zit”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Dat ook enkele sterkhouders niet op de afspraak waren tegen Anderlecht en Genk, kwam blauw-zwart niet goed uit. “Het mag duidelijk zijn dat we iedereen zullen nodig hebben; we kunnen het moeilijk opvangen als drie, vier jongens onder hun niveau blijven.”

"We panikeren niet" - Vincent Mannaert

Maar toch panikeert Mannaert (nog) niet. “We moéten winnen van Zulte Waregem. En daarna kunnen we een eerste balans opmaken en zien waar we staan. We panikeren niet. We spelen nog vier keer thuis en dat maakt voor ons een groot verschil. Maar ik geef toe dat we in de zestien onze kansen zullen moeten afmaken.”

Redactie

Club Brugge
 
 
 
Reacties.