Maakt Gent de play-offs ongemeen spannend?

21 april 2016 11:00

Na de zege van Racing Genk tegen Club Brugge ligt de titelstrijd tussen de Bruggelingen en Anderlecht opnieuw helemaal open. Gent kan het vanavond nóg spannender maken.

Als de Buffalo's winnen van Anderlecht, krijgen we drie ploegen bovenin op één punt afstand. Waar velen dachten dat de strijd gestreden was na de nederlaag van AA Gent op bezoek bij Club Brugge, lijkt het tij dan toch te kunnen keren.

Hein Vanhaezebrouck kan niet rekenen op Kalifa Coulibaly, die zich tegen Oostende blesseerde aan de adductoren. Ook Diedhiou zit niet in de selectie, maar Laurent Depoitre is wel opnieuw helemaal fit. Enkel bij Boussoufa staan nog vraagtekens.

Selectie Gent: Sels, Rafinha, Boussoufa, Matton, Depoitre, Neto, Mitrovic, Kums, Saief, Schoofs, Van Der Bruggen, Deaux, Thoelen, Asare, Wikheim, Nielsen, Simon, Foket, Gershon en Milicevic.

Anderlecht-coach Hasi had ook geen geluk met blessures. Andy Najar zag zijn seizoen beëindigd tegen Club Brugge. De zege tegen Club zorgde wel voor een stevige boost in de paarswitte kleedkamer. "De mentaliteit bij de spelers is veranderd", aldus Hasi.

"Nu moeten we bevestigen", ging de oefenmeester van de recordkampioen verder. Anderlecht verloor de laatste twee wedstrijden in de Ghelamco Arena en zal vanavond de puntjes op de 'i' willen zetten.

Volgens Unibet is AA Gent de favoriet in eigen huis. Een goeie gok van 60 euro op de uittredende kampioen kan 123 euro opleveren. En die 60 euro? Die krijgt u via deze link gratis!

Sander De Graeve

Anderlecht \\ KAA Gent
 
 
Reacties.