Zetten de Standard-spelers hun vakantie nog meer op het spel tegen RMP?

22 april 2016 11:00

Nog 3 duels en de spelers van Standard kunnen eindelijk met vakantie. Hoelang die break zal duren, hangt af van het resultaat in de return tegen Moeskroen-Péruwelz.

Afgelopen zondag gingen de Rouches met 2-0 ten onder op Le Canonnier. Als de inzet ook vanavond op Sclessin ontbreekt, dreigen er maatregelen. "Dan hebben de spelers niet zoveel vakantie nodig", sprak coach Yannick Ferrera donderdag klare taal. Andradé, Dompé, Legear en Santini ontbreken, wingers Dossevi en Edmilson zijn wel van de partij. In doel krijgen we geen Valdes te zien. (lees hier waarom)

De zege in de Waalse clash smaakte vorige week zoet voor RMP. De Henegouwers klommen naar de leiding in poule A van PO2, maar koesteren geen Europese ambities. De broodnodige licentie hiervoor is immers niet aangevraagd. Voor een nieuwe overwinning tegen Standard tekenen les Hurlus natuurlijk wel. Oussalah reist wegens schorsing niet mee naar de Vurige Stede.

Neemt Standard revanche voor vorige week?

Dan levert een gokje van 60 euro op winst van de Luikenaars u 114 euro op. Meer vertrouwen in de bezoekers? Bij een poging voor hetzelfde bedrag kan u 240 euro bijschrijven op uw rekening.

Voetbalkrant.com zet u alvast op weg met een gratis wedtegoed via deze link.

Diederik Geypen

Standard \\ Moeskroen
 
 
Reacties.