Club Brugge wil nul op zes uitwissen met klinkende pot voetbal tegen Zulte Waregem

23 april 2016 10:00

Club Brugge ontvangt vanavond Zulte Waregem in het Jan Breydelstadion. Het West-Vlaams onderonsje staat vooral in het teken van het herstel van blauw-zwart. Ondertussen kijkt RSC Anderlecht heel nauwlettend toe.

Club Brugge verloor bij RSC Anderlecht en KRC Genk en zag zo de voorsprong in een weekje tijd in rook opgaan. Al is er goed nieuws: Michel Preud'homme recupereert met Bjorn Engels en Lior Refaelov twee heel belangrijke pionnen.

"Bovendien onderschat ik Zulte Waregem niet", vertelt de coach van blauw-zwart. "Al gezien wat Mbaye Leye in deze play-offs allemaal doet? En met Onür Kaya loopt dé assistenkoning van de competitie rond."

Essevee is ondertussen nog steeds op zoek naar de eerste overwinning in deze nacompetitie. De fusieclub ging afgelopen dinsdag nog een punt halen op het Schiervelde van KV Oostende.

Francky Dury moet op defensief vlak opnieuw puzzelen. Christophe Lepoint en Formose Mendy zullen opnieuw moeten depanneren in het hart van de verdediging.

Houden de West-Vlamingen de punten thuis?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 81 euro op. Denk je eerder dat de bezoekers komen winnen in het Jan Breydelstadion? Dan mag je maar liefst 528 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Cédric De Volder

Club Brugge \\ Zulte Waregem
 
 
Reacties.