Waasland-Beveren gaat op zoek naar eerste in twee maanden: "We hunkeren naar een overwinning"

23 april 2016 11:00

KV Kortrijk krijgt vanavond het bezoek van Waasland-Beveren. Laatstgenoemde wil eindelijk zijn eerste zege in play-off 2 pakken, terwijl eerstgenoemde alleen leider wil worden in poule A.

Vorige week stonden beide ploegen al tegenover elkaar. Kortrijk toonde zich op de Freethiel de sterkste en haalde het uiteindelijk met 2-3. Als alles even meezit hopen de Kerels ook vanavond de drie punten te pakken.

Geen De Mets

Patrick De Wilde kan alvast rekenen op dezelfde spelers die het vorige week haalden van Waasland-Beveren. De geblesseerden Gertjan De Mets en Michaël Lallemand zitten niet in de selectie.

Waasland-Beveren wil zich graag herpakken en eindelijk nog eens met een overwinning aanknopen. De troepen van Stijn Vreven wonnen voor het laatst op 28 februari, op het veld van Sporting Charleroi. En dat is ondertussen toch al bijna twee maanden geleden.

"Een overwinning: te lang geleden" - Stijn Vreven

Vreven hoopt dan ook op een reactie van zijn mannen. “Onze eerste opdracht moet zijn een overwinning halen. Dat is te lang geleden voor onze jonge, ambitieuze ploeg”, aldus de oefenmeester van de Leeuwen.

In de selectie van Waasland-Beveren vervangt de herstelde Valtteri Moren Ousseynou Cissé. Erdin Demir is ziek, terwijl Gary Coulibaly ontbreekt wegens een blessure.

Waag er een gokje op

Op wie zet jij je geld? Kortrijk of Waasland-Beveren? Waag er een gokje op bij Unibet! Nog geen account? Maak dan een account aan en sleep jouw bonus van maar liefst 60 euro in de wacht!

Timothy Collard

KV Kortrijk \\ SK Beveren
 
 
Reacties.