Anderlecht moét winnen bij KVO om druk op Club Brugge hoog te houden

24 april 2016 11:00

RSC Anderlecht gaat vanmiddag op bezoek bij KV Oostende. De hoofdstedelingen willen absoluut winnen om de druk op Club Brugge aan te houden.

KV Oostende gaat dan weer op zoek naar een eerste overwinning in deze play-off 1. Al zal Yves Vanderhaeghe wellicht al lang tevreden zijn als er ook nog eens leuk voetbal op de mat wordt gelegd.

Bovendien beschikken de Kustboys met Fernando Canesin Matos, Jordan Lukaku en Gohi Bi Cyriac over een halve paars-witte enclave. Al zal de Ivoriaan er vanavond niet bijlopen.

RSC Anderlecht zag Club Brugge gisteren dan weer winnen van Zulte Waregem. Met andere woorden: de recordkampioen heeft drie punten nodig om de druk op blauw-zwart aan te houden.

Besnik Hasi kan op Schiervelde nog steeds geen beroep doen op Matias Suarez. De voormalige Gouden Schoen is dan wel niet meer ziek, maar knieproblemen houden hem nog maar eens van het veld.

Houden de West-Vlamingen de punten thuis?

Dan levert een gokje van 60 euro bij UNIBET al 276 euro op. Denk je eerder dat de paarshemden zullen winnen op Schiervelde? Dan mag je 105 euro bijschrijven op je bankrekening. Bovendien helpt Voetbalkrant.com je graag op weg. Stel via DEZE LINK je gratis wedtegoed (60 euro) veilig.

Cédric De Volder

Anderlecht \\ KV Oostende
 
 
Reacties.