Vanhaezebrouck reageert voor één keer op de geruchten: "Geen enkel contact"

27 april 2016 16:36

Hein Vanhaezebrouck reageert normaal gezien niet op geruchten, maar nu hij gelinkt wordt aan Anderlecht wou de coach van AA Gent wel reageren via de officiële kanalen van de club. En daarin ontkent hij staalhard enige toenadering tussen hem en Anderlecht.

Hierbij de volledige reactie van Vanhaezebrouck:

"Normaal reageer ik nooit of dergelijke geruchten of insinuaties. Zo was er enkele weken geleden al een volledig uit de lucht gegrepen artikel over een ontmoeting tussen mezelf en mensen van Anderlecht. Wie dit heeft beweerd, is een pertinente leugenaar en heeft enkel als bedoeling om mijzelf alsook KAA Gent en RSC Anderlecht te raken."

"Deze keer maakt men er zelfs voorpaginanieuws van en daarom wou ik deze keer wel reageren. We weten al langer dat de waarheid al een tijdje niet meer hoort bij de voorwaarden om een goed artikel te brengen, maar hiermee probeert men, niet toevallig net voor het belangrijke onderlinge duel tussen RSC Anderlecht en KAA Gent, om commotie te veroorzaken bij beide clubs."

Weinig respectvol ten aanzien van mijn collega Besnik Hasi en mezelf - Hein Vanhaezebrouck

"Ik betreur dit ten zeerste en vind dit een gebrek aan respect ten aanzien van RSC Anderlecht en KAA Gent, ten aanzien van beide directies alsook van beide supportersgroepen. Dit is tevens weinig respectvol ten aanzien van mijn collega Besnik Hasi en mezelf en hierbij is het ook de bedoeling om de spelers van beide ploegen te beïnvloeden net voor een cruciale wedstrijd."

"Ik kan onze supporters verzekeren dat er geen enkel contact is geweest met Anderlecht en dat het mijn bedoeling is om de onderlinge wederzijdse afspraken die ik met de directie van KAA Gent heb gemaakt na te komen, zoals ik eigenlijk al altijd heb gedaan."

Ik wil me verontschuldigen bij scheidsrechter Boucaut - Hein Vanhaezebrouck

"Ik hoop dan ook dat de wedstrijd zondag in alle sereniteit en fairplay kan doorgaan en dat beide ploegen zich op een normale manier kunnen voorbereiden. Ik reken op de vele meegereisde Buffalo’s om ons volop te steunen in de resterende wedstrijden van deze play offs."

"Ikzelf zal de volgende wedstrijd van op de tribune moeten volgen, na een terechte schorsing, die ik ook aanvaard. Ik wens mij hierbij dan ook te verontschuldigen t.a.v. de heer Boucaut en zijn team voor mijn onaanvaardbare reactie op Genk”

Anderlecht \\ KAA Gent
 
 
 
Reacties.