Zijn de play-offs voorbij voor Genk? "We hebben Club thuis ook al 2 keer geklopt"

27 april 2016 17:53

De -licht toegekende- strafschop die Genk in de slotseconden incasseerde tegen AA Gent heeft verstrekkende gevolgen voor de Limburgers. Worden de 5 resterende wedstrijden een maat voor niets?

Boucaut legde zondagavond de bal op de stip, Neto trapte het leer tegen de touwen. Dolle vreugde bij AA Gent dat zich weer in het titeldebat mengt. Droefnis aan de overzijde want Genk liet dé kans liggen om over Gent naar de derde stek te wippen.

"We moeten de kopjes snel weer naar omhoog krijgen want de ontgoocheling was heel groot", klonk het al snel bij Peter Maes. "Het was een unieke kans, dat is juist", verwoordde doelman Bizot.

We weten dat het heel moeilijk wordt - Sebastien Dewaest

Sebastien Dewaest trad hem bij. "We wisten dat het een superbelangrijke match was tegen AA Gent. Mathematisch is die derde plaats nog mogelijk. We hebben Club Brugge thuis ook al 2 keer geklopt."

Club Brugge heeft immers een ijzersterke thuisreputatie en wil die eerste plaats zondag te allen prijze vasthouden. “We weten natuurlijk dat het heel moeilijk wordt. Toch zijn de play-offs nog niet gedaan. We spelen nog toppers tegen Anderlecht, Club Brugge en AA Gent.”

Robby Morren

KRC Genk
 
 
Reacties.