Polen willen er speler van Lokeren erg graag bij, maar ...

28 april 2016 18:08

Starzynski is helemaal op dreef bij Lubin. Hij scoorde inmiddels drie keer en gaf al zes assists. De aanvallende middenvelder kon bij Sporting Lokeren nooit helemaal doorbreken, maar lijkt nu wél helemaal aan de oppervlakte te komen. Hij is zelfs al Pools international.

Een maand terug scoorde hij zelfs een doelpunt voor zijn nationaal team. Ook de Poolse bondscoach is door hem ten zeerste gecharmeerd. Lubin wil hem dan weer definitief overkopen, al kan de spits misschien ook nog van waarde zijn voor Lokeren.

“Hij doet het heel goed in de Poolse competitie, maar het zal de komende weken moeten blijken bij welke club hij volgend seizoen speelt", gaf Willy Reynders, technisch directeur bij Lokeren al aan tegenover Voetbalkrant.com.

EK met Polen?

Vanuit Polen klinkt het dan weer erg duidelijk: ze willen er Starzynski absoluut bijhebben, maar niet tegen elke prijs. En net daar kan het schoentje mogelijk gaan wringen. De Polen zijn namelijk niet erg slagkrachtig op dit moment.

Bovendien maakt Starzynski ook kans om met Polen naar het EK te mogen. Als hij daar een goede beurt zou maken, dan zal zijn transferwaarde meer dan waarschijnlijk de lucht inschieten. Dan kunnen de Waaslanders een zaakje doen.

Aernout Van Lindt

Sporting Lokeren \\ Zaglebie Lubin
 
 
Reacties.